Tarieven

Sabir’s Legal Services staat ook cliënten bij met een laag inkomen. 
 
Cliënten worden bijgestaan op basis van een vooraf overeengekomen uurtarief. In sommige gevallen werken wij ook op basis van een vooraf met u afgesproken vast bedrag. De kosten voor het intake gesprek zijn 50 euro exclusief btw per half uur. U kunt ervan uitgaan dat de advocaat staat voor goede rechtshulp tegen betaalbare prijzen. Het doel is laagdrempelig blijven en goed bereikbaar zijn voor diegenen die hulp nodig hebben.  Sabir’s Legal Services beschikt niet over een derdengeldenstichting.

*Gratis telefonisch spreekuur*

SLS advocatuur heeft woensdag van 11:00-13:00 een gratis telefonisch spreekuur. U kunt iedere dag bellen maar tijdens dit telefonisch spreekuur, neemt de advocaat de tijd voor u om uw probleem inhoudelijk te bespreken, waarna er zal worden besproken of uw vraag zich leent voor een vervolg gesprek op kantoor/locatie.

*Rechtsbijstandsverzekering*

Als u bent verzekerd dan kunt u uw advocaat zelf kiezen. Als u een rechtsbijstandsverzekering heeft kunt u in de meeste gevallen de kosten van een procedure bij de rechtbank voor de advocaat vergoed krijgen.

Direct uw zaak aanmelden

Zodra uw casus ontvangen is, gaat de advocaat direct aan de slag! SLS  neemt vervolgens contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken.    Scroll naar boven