Sabir's Legal Services is er om u te helpen. ‚Äč

Sabir’s Legal Services is actief in onderstaande rechtsgebieden

Civiel recht

U heeft een conflict met een burger of bedrijf. De advocaat kan u hierbij helpen. Sabir's Legal Services helpt u een civielrechtelijke procedure te starten en biedt intensieve ondersteunen hierbij.

Strafrecht

Strafrecht is de tak van het recht die zich bezighoudt met strafrechtelijk gedrag en de daarbij behorende straffen. U wordt verdacht van een strafbaar feit of u heeft een strafbaar feit gepleegd. De advocaat wijst u op uw rechten en behartigen uw belangen.

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht is de tak van het recht die zich bezighoudt met de verhouding tussen werkgever en werknemer. De advocaat kan u helpen met zaken die hiermee te maken hebben. U kunt hierbij denken aan o.a. zaken rondom ontslag, contractuele casussen en arbeidsconflicten.

Vreemdelingenrecht

Er komt veel wet-en regelgeving kijken bij het verkrijgen van een visum in Nederland. Sabir's Legal Services begrijpt dat het overweldigend kan zijn. Daarom biedt SLS juridische ondersteuning aan voor zaken omtrent vreemdelingenrecht.

Mensenrechten

Sabir's Legal Services ondersteunt slachtoffers van schending van mensenrechten wereldwijd. SLS richten ons op zaken over o.a. arbeidsrecht, strafrecht, mensenrechten /discriminatie, Autonomie & recht rondom geboorte en meer.

Recht op bijstand

Strafrecht is de tak van het recht die zich bezighoudt met strafrechtelijk gedrag en de daarbij behorende straffen. U wordt verdacht van een strafbaar feit of u heeft een strafbaar feit gepleegd. De advocaat wijst u op uw rechten en behartigd uw belangen.

Scroll naar boven